+3
Naprawione

Po wyłączaniu udostępniania strony zmiana ta nie jest widoczna w panelu webmastera

Anonim 5 lat temu Ostatnio zmodyfikowane przez WebWave 4 lat temu 2

Wchodzę w ustawienia ogólne strony i tam wyłączam udostępnianie strony. Gdy zapiszę zmiany i zamknę popup zmiana nie jest wcale widoczna - na stronie dalej mam informacje, że jest ona widoczna w sieci. Muszę dopiero odświeżyć panel webmastera, żeby zmiana była widoczna

Odpowiedź

Odpowiedź
Naprawione

Miło mi poinformować, że ten błąd został już naprawiony.

Planowane

Faktycznie, jest taki błąd - potwierdzamy. Nie uniemożliwia on jednak pracy, dla tego zajmiemy się w nim w drugiej kolejności.

Odpowiedź
Naprawione

Miło mi poinformować, że ten błąd został już naprawiony.