+3
Naprawione

Po wyłączaniu udostępniania strony zmiana ta nie jest widoczna w panelu webmastera

Anonim 8 lat temu Ostatnio zmodyfikowane przez WebWave 7 lat temu 2

Wchodzę w ustawienia ogólne strony i tam wyłączam udostępnianie strony. Gdy zapiszę zmiany i zamknę popup zmiana nie jest wcale widoczna - na stronie dalej mam informacje, że jest ona widoczna w sieci. Muszę dopiero odświeżyć panel webmastera, żeby zmiana była widoczna

Odpowiedź

Odpowiedź
Naprawione

Miło mi poinformować, że ten błąd został już naprawiony.

Odpowiedź
Naprawione

Miło mi poinformować, że ten błąd został już naprawiony.

Planowane

Faktycznie, jest taki błąd - potwierdzamy. Nie uniemożliwia on jednak pracy, dla tego zajmiemy się w nim w drugiej kolejności.